امروز: چهارشنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - 19 December 2018
اخبار امروز : ۰ مورد

قیمت روز خودرو (ريال)

هایما S7 اتوماتیک
۸۵,۰۰۰,۰۰۰
وانت دیزلی فوتون
۷۹,۰۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28316
۳۸,۵۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28232
۳۶,۳۰۰,۰۰۰
چانگان CS35
۶۶,۰۰۰,۰۰۰
چانگان ایدو
۶۴,۰۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 اتوماتیک
۵۵,۵۰۰,۰۰۰
رنو ساندرو
۵۲,۴۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 دنده ای
۴۸,۷۰۰,۰۰۰

فیلم

عکس

کد خبر: 16960
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۵۲
دسته: نوشیدنی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

سلام به همراهان همیشگی مجله اینترنتی کارینه ، با یک آموزش تازه همراه ما باشید :

 


طرز تهیه دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو,درست کردن دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

با مصرف چای زنجبیل با عسل و لیمو ترش خود را گرم کنید


اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :

آب  ۴ لیوان
شکر قهوه ای  ۳/۴ پیمانه
 زنجبیل ۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای ۳ عدد
لیمو ۲ عدد
عسل ۳ قاشق غذاخوری


طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.

 

منبع : ashpaz-bashi.ir

 



+ 2
مخالفم - 0

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/ginger-herbaltea1-lemon.html
بازدید: 178