امروز: جمعه, ۰۴ اسفند ۱۳۹۶ - 23 February 2018
اخبار امروز : ۰ مورد

قیمت روز خودرو (ريال)

هایما S7 اتوماتیک
۸۵,۰۰۰,۰۰۰
وانت دیزلی فوتون
۷۹,۰۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28316
۳۸,۵۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28232
۳۶,۳۰۰,۰۰۰
چانگان CS35
۶۶,۰۰۰,۰۰۰
چانگان ایدو
۶۴,۰۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 اتوماتیک
۵۵,۵۰۰,۰۰۰
رنو ساندرو
۵۲,۴۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 دنده ای
۴۸,۷۰۰,۰۰۰

فیلم

عکس

کد خبر: 19770
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۳ مرداد ۱۳۹۶ ۱۸:۳۸
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون

سلام به همراهان همیشگی مجله اینترنتی کارینه ، با یک آموزش تازه آشپزی همراه ما باشید :



 

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون,نحوه پخت رول پنیر و ژامبون

طرز تهیه رول پنیر و ژامبون

 

طرز تهیه رول پنیر ژامبون :

اول کناره های نان تست که قهوه ای و خشک تر است را با چاقو می بریم و بعد با وردنه روی هر برش نان تست می کشیم تا نازک و منسجم شود. بهتر است از نان تست های نرمتر استفاده کنید.

 

نان که نازک شد روی آن یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر می گذاریم و کمی آویشن می پاشیم.

 

بعد آرام رول می کنیم.

دو تا تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی در بیاید و بعد رول ها را اول داخل آرد سفید و بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری می غلطانیم تا همه جای آن پوشیده شود. 

 

قسمت تخم مرغ و آرد سوخاری را من دو بار انجام دادم.

روغن را داغ کرده و رول ها را داخل روغن سرخ می کنیم.

البته نان وقتی سرخ می شود، روغن زیادی هم جذب می کند، نه اینکه روغن از آن بچکد نه، ولی روغنی که داخل تابه ریختید، پس از پایان کار، نیست و نابود می شود، پس این را در نظر داشته باشید.

 

گردآوری: بخش آشپزی




+ 1
مخالفم - 1

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/ham2-cheese1-roll1.html
بازدید: 81

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید