امروز: سه شنبه, ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - 25 September 2018
اخبار امروز : ۰ مورد

قیمت روز خودرو (ريال)

هایما S7 اتوماتیک
۸۵,۰۰۰,۰۰۰
وانت دیزلی فوتون
۷۹,۰۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28316
۳۸,۵۰۰,۰۰۰
پژو پارس سال کلاس 28232
۳۶,۳۰۰,۰۰۰
چانگان CS35
۶۶,۰۰۰,۰۰۰
چانگان ایدو
۶۴,۰۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 اتوماتیک
۵۵,۵۰۰,۰۰۰
رنو ساندرو
۵۲,۴۰۰,۰۰۰
برلیانس H320 دنده ای
۴۸,۷۰۰,۰۰۰

فیلم

عکس

کد خبر: 20334
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۴۸
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال

سلام به همراهان همیشگی مجله اینترنتی کارینه ، با یک آموزش تازه آشپزی همراه ما باشید :



 

پخت خورش پسته و پرتقال,طرز پخت خورش پسته و پرتقال

پخت خورش پسته و پرتقال

 

مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر :

 روغن كنجد  3 قاشق سوپخوری
پياز خرد كرده  1 عدد 
نمک و فلفل قرمز  به ميزان لازم 
زردچوبه  يک دوم قاشق چايخوری 
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
رب نارنج 1 قاشق چايخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده 4 عدد
پنير توفوخرد كرده 100 گرم
پودر تخم گشنيز يک دوم قاشق چايخوری
لوبيا چشم بلبلی پخته 1 پيمانه
مغز پسته تازه 200 گرم
زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری
فیله پرتقال يک عدد پرتقال

 

طرز تهیه خورش پسته و پرتقال :

روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد.

 

حالا پودر تخم‌گشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيله‌های پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزه‌دار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد.

 

منبع : shooroshirin.ir




+ 1
مخالفم - 1

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/pistachio1-steaks1-oranges.html
بازدید: 171

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید